Lief dagboek,

Ik ben terug bij af.

Nadat ik mijn eerste deeltentamen van Arbeid & Gezondheid op het nippertje en vooral op de gok heb gehaald, heb ik besloten het tweede en laatste deeltentamen precies twee weken later te plannen.
Ik dacht dat ik alles aankon. De waarheid is dat ik de resterende hoofdstukken vluchtig heb gescand, een samenvatting heb gemaakt en me heb voorgenomen die heel erg goed te leren.

Dat gaat niet goed.

Ik kijk er dagelijks naar, maar daar blijft het bij. Er is afleiding. Ik ben helaas opnieuw bezweken voor het Simpsons spel, maar heb gezworen geen in-game krasloten meer te kopen om gratis donuts te winnen. Ik wil de Duff bierbrouwerij bouwen. Inmiddels heb ik, zonder krasloten, 122 donuts verzameld. Ik ben nog maar 28 donuts verwijderd van deze ambitie. Ik zal mijn drang naar andere speciale gebouwen in toom moeten houden.

Ik mag het Simpsons spel spelen tot mijn telefoonbatterij op de 10% komt. Daarna moet ik stoppen en gaan leren. Het is een afspraak met mezelf die me zwaar valt. Inmiddels kan hij elk moment op 8% komen. Als dat het geval is, zal ik mijn samenvatting pakken en gaan leren.

Ik zie dit vooralsnog positief tegemoet.