Omdat George en ik zelden samen eten en we dan nog steeds apart van elkaar koken, zit ik er doorheen. Ik heb geen zin of inspiratie om elke avond voor mezelf te koken. Daarnaast kan ik het niet. Daar hebben we het eerder al over gehad.

Gelukkig zijn er genoeg winkeltjes waar je een gezonde maaltijd kunt afhalen en ook het internet barst van de maaltijdservices. Crisp is een van mijn nieuwe favorieten. Je krijgt gezond eten en het smaakt alsof je in een restaurant zit.

Vandaag komt mijn pakket binnen. George tilt twee enorme dozen de keuken in. De gekoelde producten worden extra koud gehouden door droogijs. Waar ik mijn vingers natuurlijk direct aan brand. George legt een blok in de gootsteen en laat er water op stromen. Er komen wolkjes vanaf. ‘Oh wat vet! Kijk dan!’
‘Ja ja…’ ik knik. Mijn aandacht gaat uit naar het eten dat er allemaal ongelooflijk goed uitziet. Waar zal ik vanavond eens mee beginnen?

Ineens wordt mijn zicht belemmerd door een enorme wolk. Ik hoor George lachen. Hij blaast en er vormt een nieuwe wolk. ‘Kijk dan wat tof’ George straalt. ‘Ik vind het zo leuk dat ze dit hebben gestuurd!’