Zo schrijf ik mijn masterscriptie2024-02-19T23:16:18+00:00

Masterscriptie

Tijdens het schrijven van mijn bachelorscriptie, ging ik van hoop naar wanhoop. Het was geweldig.
Ik wilde het voor altijd.

Blijkbaar martel ik mijzelf graag.

Na negen maanden schrijven aan iets waar ik écht trots op was, besefte ik ineens dat er – behalve mijn beoordelaars – niemand was waar ik het eindresultaat mee kon delen. Ik stuurde mijn scriptie wel door naar familie en vrienden, maar niemand heeft het gelezen. Eigen onderzoek heeft uitgewezen dat een gortdroge tekst met statistische gegevens niet aantrekkelijk is. Ik ben net zo verrast als jullie.

Daarom doe ik het met mijn masterthese anders: ik neem je mee op een behapbare reis door de wetenschappelijke literatuur. Zo kunnen we samen ontdekken wat verbeeldingskracht met onze psyche doet. En wat het schrijven van een masterscriptie met mij doet.

Let op: de blogs lopen van eerst naar laatst. Want je moet het eerste snappen om het laatste te snappen. Snap je?

Blog

Go to Top