We lopen samen door het park.
‘Ik moet hier weg Jack. Ik moet op een cruiseschip werken. Of naar Mexico.’ zegt Nick.
‘Wat?’
‘Ken je Wereldreis Op Wielen?’
‘Ja.’
‘Niet! Je bent echt de enige die dit kent. Ken je die aflevering van Mexico?’
‘Nee.’
Nick begint te stralen. ‘Ik moet daarheen man. Er was zo’n aflevering. Dan komen ze daar zo aan, ergens aan het strand, maar die shit gaat allemaal maar traag want die lui die daar wonen hebben wel een bedrijf enzo, maar ze chillen eigenlijk de hele dag in een hangmat.’
Ik glimlach. Het klinkt wel als iets wat hij moet doen.
‘Dus zij liggen daar in die hangmat.’ gaat Nick verder. ‘Aan de zee. Te blowen en shit.’ Hij lacht. ’Die lui liggen daar gewoon een beetje te stonen man!! Toen dacht ik: dit is het. Ik moet dit doen. Maar ik ga eerst proberen op een cruiseschip te werken. Wil jij me heel misschien helpen met een motivatie schrijven?’
‘Nee. Je kunt nog niet gaan. Dan heb ik niemand meer.’
‘Godverdomme betrek dit nou niet op jezelf.’
‘Doe ik niet. Ik help je heus wel zodra Leon en Steffy terug zijn.’