Na een lange nacht, worden Lisanne en ik laat wakker. We douchen, ontbijten en wandelen snel richting de stad.

We bezoeken de kerk en Lisanne praat met iedereen. We gaan naar de andere kerk en Lisanne praat met iedereen. We bezoeken de markt en Lisanne praat met iedereen. We gaan naar de chocoladewinkel, en – o jawel! – Lisanne praat met iedereen.

Als we door het park zijn geslenterd, is het tijd voor een kop koffie. We wandelen rechtstreeks richting Barrevoets. Ik heb er enkele dagen terug ook al gezeten met Marit en ik ben voornemens dit nog vaker te doen, omdat de smoothies lekker zijn en er niemand is die tegen me praat. Nouja. Zo lang je Lisanne niet meeneemt natuurlijk.

‘Oh shit.’ zeg ik als er twee mensen op de bank buiten zitten. ‘Nou dat gaat hem niet worden.’ Als we dichterbij komen, zie ik dat het Sharon is. Iemand die ik al een tijdje ken, maar waar Lisanne gisteravond in de kroeg even 1 minuut mee heeft gepraat.
‘Hallo!’ zegt Lisanne en stapt enthousiast op Sharon af. ‘Wat goed dat jij hier zit zeg. We schuiven er even bij aan hoor! Heb je een gezellige avond gehad?’