Ik ben wild verslaafd aan het programma Married At First Sight. Ik vind het zó gezellig dat er mensen zijn die blind vertrouwen op de redactie van een commercieel programma en met iemand trouwen die ze helemaal niet kennen. Waarom zou je de gok eigenlijk ook niet wagen! Als het niets wordt, kun je altijd nog scheiden. Ik zie geen verschil met het ‘’echte’’ leven.

Ook dit seizoen doen er weer zo veel lieve mensen mee. Elke keer zit ik weer helemaal klaar om te zien hoe het nou toch allemaal verder gaat met iedereen. Ik geniet! Wat een avontuur! En wat leuk dat sommige mensen zo goed matchen. Peter en Paul zijn dit seizoen mijn favoriet, maar ik vind Ronald ook lief. En Nick en Maxime… Ach,eigenlijk vind ik ze allemaal wel leuk. Maar of het tussen sommige mensen nou werkt vanwege de wetenschappelijke basis, of omdat ze nou eenmaal hun huwelijk graag zien slagen, kan ik niet goed inschatten. Kon ik het zelf maar meemaken.

‘Ik wil ook meedoen.’ zeg ik hardop.
Vanuit mijn ooghoeken zie ik George geschrokken naar me kijken. ‘Maar ik heb jou.’ zeg ik snel. ‘Dat weet ik wel…’