The Hills, Gossip Girl, Sex & The City… Ik vergáááááp me echt aan zulke programma’s. Als ik tijd heb, dan maak ik tijd om te kijken naar De Wereld van de Rijken. En dat doe ik sinds kort ook op videoland. Hoe kinderen van écht rijke mensen leven. Dat zo’n jongen van amper 18 zegt: ‘Oh is deze Chanel maar 10.000 dollar? Nou leg hem in dat geval maar voor me klaar hoor!’ Of hoe een meisje van 20 zegt dat ze 30.000 dollar per maand aan kleding uitgeeft en inschat dat ”normale mensen” daar misschien 3000 dollar per maand aan uitgeven. Mooi vind ik dat. Erg aandoenlijk allemaal.

Maar er is nog een programma Leef Rijk, of iets in die trant. Daar heb je mensen die helemaal losgaan op hun drijvende hotel. En mensen die een appartement in Monaco hebben met één slaapkamer en één raampje, waar ze 2 miljoen voor betalen, maar joh, het gaat om locatie, locatie, locatie.

Als George thuiskomt en kijkt hoe ik naar mensen op boten en feestjes kijk, zucht hij vermoeid voor zich uit. Een man bestelt net een fles rode wijn voor 50.000 dollar.
‘Dan ben je toch gewoon een lul.’ zegt George. ‘Dan ben je gewoon een ongelooflijke lul.’