In het kort zijn er vijf stappen van begin tot eind:

Stap 1: E-mail mij!

Ik beantwoord je bericht altijd binnen twee dagen.
Vertel me wie je bent, wat je doet en waar je een website voor nodig hebt. Heb je al concrete ideeën? Laat ze horen! Weet je het allemaal nog niet zo goed? Ook prima! We gaan dan samen speuren naar wat er bij je past.

Heb je al een Pinterestbordje gemaakt met coole inspiratie? Deel het met me! Je kunt me bereiken via het contactformulier, of via een e-mail naar check@sjaakmat.nl

Stap 2: Kennismakingsgesprek

We plannen via mail een afspraak in voor videobellen. Tijdens het eerste gesprek dat tussen de 45 en 60 minuten duurt, maken we kennis, zet ik je wensen op een rij en kijken we of we bij elkaar passen. Daarna maken we een planning die ons allebei past.

Houd er rekening mee dat je tijdens de ontwikkeling van de website 4 weken goed bereikbaar moet zijn voor vragen en het beoordelen van eerste versies! Wanneer je traag reageert, kan het zijn dat het project uitloopt en hier worden extra kosten voor berekend.

Stap 3: Eerste versies

Ik maak drie á vier weken ruimte in mijn agenda. In deze periode werk ik uitsluitend aan jouw website. Het is dus belangrijk dat je goed bereikbaar bent zodat deze tijd optimaal benut kan worden met het beoordelen en bespreken van de versies die ik gemaakt heb.

In de laatste week maak ik de website klaar om te lanceren: ik pas aan wat nodig is, neem de dingen mee die we misschien eerst zijn vergeten, et voilà! Je bent klaar om de wereld te veroveren!

Stap 4: Online ermee!

Na de aanpassingsrondes is het tijd om de website voor het grote publiek bereikbaar te maken. Hoera! Het is gelukt!

Stap 5: 6-maanden follow-up (ook wel ”terugkoppelingsgesprek”, maar dat klinkt zo serieus)

Na zes maanden spreken we elkaar weer en lopen we de website nog eens door. Hoe bevalt het? Zijn er functies die toch anders moeten? Vind je die ene foto toch niet zo leuk? Ik pas de kleine dingen die niet lekker lopen helemaal gratis voor je aan.

Stukje service van de Sjaak!