Het wordt afgeraden om direct je e-mail te checken zodra je wakker wordt, maar ik doe het elke ochtend. Het geeft me eigenlijk helemaal geen rusteloos gevoel. En ik heb ook niet het idee dat ik daardoor een burnout krijg. In tegendeel. Ik zie meteen wat ik die dag allemaal ga doen en dat motiveert me enorm. Elke dag is een verrassing. En deze ochtend is dat zeker waar, want de bestemming van de verrassingsreis die ik met mijn moeder ga maken is bekend. Hoera!
Met trillende handjes open ik de e-mail. Het is een belangrijk moment. Zoals sommige van u weten: ik durf niet eens naar de supermarkt. Laat staan dat ik in een vliegtuig naar een ander land durf. En toch ga ik. Ik heb betaald en alles. Er is geen weg meer terug. Slik.
Ik open de e-mail en scrol van regel naar regel. Er staat niets. Het staat natuurlijk in de bijlage. Met een bonzend hart ga ik rechtop zitten terwijl ik hem aanklik.
‘’JOUW REIS GAAT NAAR…….’’
Poznán.
We gaan naar Poznán! Wat leuk!! Ik stuur de e-mail meteen door naar mijn moeder en start Google op. Waar ligt Poznán in godsnaam?